top of page

“Vår matfilosofi på Søstrene Karlsen er enkel og rett fram: Vi lager ærlig mat fra bunnen av, med norske råvarer så langt det er mulig”.

 

- Kjøkkensjef Lisbeth Størvold.

Vi fokuserer på hvordan vi presenterer maten vår og ønsker at opplevelsen skal være litt som å spise hjemme hos deg selv - rustikt og ærlig på bordet. Finnes det noe bedre enn å dele et måltid med venner, kolleger eller familie?

Du får tre-retteren til 465,- mandag til lørdag, og bare 365,- på søndager

– perfekt for en liten søndagsopplevelse!
Book bord og kom innom for en god middag! 

Smaklig måltid!

Våre menyer

“Vår matfilosofi på Søstrene Karlsen er enkel og rett fram: Vi lager ærlig mat fra bunnen av, med norske råvarer så langt det er mulig”.

 

- Kjøkkensjef Lisbeth Størvold.

18.png
Design uten navn (59).png
Fredager (1).png
bottom of page